מטבח השף שלנו תחת פיקודו של השף שלומי פרץ מציג חוויה קולינארית מוקפדת שמשתמשת בחומרי גלם איכותיים וטריים שמשאירה טעם של עוד.
כחלק ממנות המיוחדות שלנו ניתן למצוא את הקריספי סלומון הקונספט של המנה נלקח ממנת הסושי האהובה המנה מורכבת מסלומון שעטוף בעצת נורי מצופה בפירורי פנקו מטוגן על מצע קרם בטטה, משלבת קריספיות ונימוחות בו זמנית, חגיגת טעמים.
בקלוואה עגל : בשר עגל עטוף בשערות קדאיף בזיגוג דבש,סילאן והדרים בתוספת שקדים.
אינצ'לדה : טורטייה מצופה בפנקו ממולאת בבשר טלה קצוץ
סינייה עגל : תבשיל עגל בבישול ארוך מוגש במחבת אישית לכל אורח על מצע חצילים קלווים בליווי טחינה ועגבניות בקראסט בתנור.
קריספי סלמון : סלמון מגולגל עטוף באצת נורי מטוגן בפירורי פנקו על מצע קרם בטטה ברוטב איולי צ'יפוטלה.
פילה לברק : פילה לברק צלוי בעשבי תיבול ופסטו מוגש על מצע של ניוקי צבעוני בליווי זוקיני, זיתי קלמטה ושום ביין לבן .
מחבת פאייה ספרדית : פילה בס/לברק צרוב על הפלנצ'ה. מוגש על מצע תבשיל אורז ספרדי בליווי מיקס ירקות וזעפרן.
שוק אווז : בבישול ארוך ברוטב יין על מצע קרם ירקות שורש
פרגית במרינדה ישראלית– במשרה סומק מקומי,שום טרי,פלפל שאטה ושמן זית. מוגש על מצע ירקות אנטיפסטי מבחר ירקות בתנור ליווי פטריות ועשבי תיבול
נתח אנטריקוט– מיושן, צלוי בגריל עם מלח גס ופלפל שחור מוגש על מצע שיפוד ירקות צלויים,תפוח אדמה , בטטה ועגבניות שרי במיני שיפוד יקיטורי.